Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, March 11, 2013

Maryam Amani 6 Months ++


Alhamdulillah, Maryam membesar dengan sihat. Anak manja ayah ni tau kalau nak tau. Aku sebenarnya, rindu sangat nak update blog ni. Dah lama sangat tinggal arena penulisan blog ni. Maybe lepas ni akan kembali aktif lah nak cerita pasal perkembangan diri anak aku, Maryam.

Skrg ni setakat umur Maryam 6 bulan lebih ni, berat Maryam baru 5 kg. Kecik comei dok anak aku. Takpe lah nak, asal membesar dengan sihat je. Skrg ni bukan main lagi Maryam dah mengesot. Tak lama lagi dah boleh merangkak lah tu kalau die rajin2 kan diri angkat punggung.  

Nanti2 aku update lagi ye.


No comments: