Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, September 09, 2013

Birthday Party Acid at Mcd Damansara Damai

Petang semalam we all attend birthday Acid. Actually, kenal Mama Acid dalam FB. Tapi, Mama Acid ni duduk satu kampung lah ngan Mummy Amani and birthday anak we all pun dekat2. Tu yang jadi kawan tu. Aku komen gambar ko, ko komen gambar aku so lepas tu jadi lah kawan kan. Asalnya macam tak jadi je pegi sebab Ayah Amani penat sebab die pegi rumah lama we all kat Taman Medan angkut barang. Mummy Amani tak ikut sebab kalau Mummy ikut dengan Amani tagging along memang tak jadi lah keje mengemas rumah semua. Ingatkan memang tak jadi lah nak pegi birthday party Acid sebab Ayah Amani balik dah penat kan. Tapi, Ayah Amani suruh pegi jugak ajak adik Mummy, Syida. Syida tu bukan nak ikut kalau takde geng. So, terpaksa lah ajak tunang die sekali.

Tak lama lepas tu Mama Azwa pun sampai.Bile Mama Azwa sampai Mummy Amani takde lah janggal sangat sebab ade org yg Mummy Amani kenal kan. Tak lama lepas tu terus majlis pun start. Ade acara potong kek je pun sebab yg datang majlis tu kebanyakan baby je kan. So, takde game ape semua bagai. Nak main game ape nye kan kalau semua baby2. Silap hari bulan Mak ayah baby yg join game. Hahahaha. So, meh kite tgk gambar k. 


Mummy Amani dengan Birthday Boy

 Dengan Mama Azwa

 Mak2 dengan baby masing2

 Amani tgh makan ape tu sayang?

 Amani dengan Mama ngan Bapak Acid

 Amboi, jelir2 lidah pulak anak dara Mummy ni



 Minion Cake 






Dalam pukul 7.30  malam we all mintak diri nak balik takut karang tak sempat pulak nak solat maghrib. Sebelum balik tapau bubur mcd untuk orang2 kat rumah. Lepas tu terus balik rumah. Sampai rumah lepas dah solat maghrib, lepak borak2 kat ruang tamu sampai lah pukul 10 malam. Amani punya lah happy sebab ramai orang kat rumah tu dok melayan die main. Berjalan ke hulu ke hilir. Alhamdulillah nak tido malam pun senang sebab badan dah penat kan.


 

No comments: