Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, September 05, 2013

I'm Back To The Blogging World

Hai semua, 

Hari ni tergerak hati pulak nak start blogging balik setelah sekian lama tinggalkan dunia blog. Last post entry dlm blog ni secara serius masa mula2 kawin dulu. Skrg ni, dah anak dah pun. Alhamdulillah, Amani pun dah setahun dah pun. Terasa sekejap je anak dah setahun. Member2 blog semua mesti rindu kan nak tatap muka saya ni kan. Ye ye je macam kan ade sgt org rindu kan. Meh lah nak letak gambar barang sekeping dua buat tatapan semua pembaca blog Dramatic ni. 




Insyaallah lepas ni akan lebih serius lah aku blogging sebab at least boleh lah nak cerita perkembangan anak ke ape ke kan. Lagi pun, best jugak blogging ni sebab boleh jadi kenangan masa kite dah tua2 nanti. Bile baca balik boleh bikin gelak.




 

1 comment:

Fizlynn said...

Yayy....lama tak tengok blog Nina ni.. :D Akak pun on off je nak blogging sebab kekangan masa...