Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Sunday, September 08, 2013

Kenduri kawin Myra and Syahid



Semalam we all satu family pegi kenduri Myra and Syahid. Memang kena pegi jugak Myra kawin sebab die mmg dah siap anta kad kawin kat rumah.

Mummy Amani pegi kenduri dengan atok and wan sebab ayah amani takde. Ayah amani pegi muar pagi semalam attend kenduri kat sane. Bile dah ade banyak jemputan ni memang kena bahagi2 lah. Sorang kat sane, sorang kat sini sebab nak memenuhi jemputan kedua2 belah pihak agar tiada yang kecik hati. 

We all keluar rumah dlm pukul 12.45 tengahari. Sampai kat titiwangsa dalam pukul 1.45 lah juhak sebab jem sane sini. Masa tu Abg azzam ngan umar dah sampai dah and tgh makan. Lama jugak spend time kat kenduri myra and syahid sebab makan pun santai2 kan org dah tak ramai. Sebab tu we all  suka kalau pegi lewat2 kalau kenduri kawin. Boleh lepak2 sambil menikmati makanan. Kalau pegi awal2, mmg takde chance lah nak makan santai2 sebab org dok menunggu nak makan kan. 
Lepas makan, tak sah kalau tak ambik gambar dengan pengantin.



Lepas dah ambik gambar dgn pengantin terus gerak balik. Tapi, bukan balik rumah terus. Tapi, gerak ke IJN sebab nak gi melawat adik ipar abg sulung aku masuk wad and akan operation esok. Masa we all sampai tu baru pukul 3 ptg. Tapi, waktu melawat pukul 4.30 ptg. So, we all pun pegi lah surau dulu nak solat zuhur. Lepas dah solat lepak kat ruangan menunggu tu sementara nak tunggu pukul 4.30 ptg. 

Bile dah pukul 4.30 ptg, they all je yg naik. Mummy amani tak naik sebab kena jaga budak2 kat bawah. Budak2 tak dibenarkan naik pukul 4.30 ptg tu. Budak2 hanya boleh naik lepas pukul 6 ptg. Lepas they all dah turun, gerak balik jalan punya lah jem. Sampai rumah nak dekat pukul 7 ptg. Penat giler rasa. 

Malam tu we all dinner makan KFC je. Tu pun mintak tolong siti and syida tolong belikan. 

Sent from Samsung Mobile

No comments: