Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 08, 2013

August, September and October Babies Birthday Celebration at Dorsett Regency KL

Hari ahad malam, abah organize family dinner utk sambut birthday for August, September and October babies. Alhamdulillah, the dinner went well. Except for me yg masa dinner tu lah pening2 kepala aku datang dengan muntah2 nye semua. Memang aku tak enjoy langsung dinner malam tu. Boleh makan pun sikit je. Tu pun makan buah je yg banyak. Amani pun kesian pulak aku tak de nak layan sangat die malam tu. Sepupu2 die je yg layan suap makan ape semua. Aku memang tak leh lah rasa mata tu berpinar je. Family members kate maybe aku mengandung kot. Tapi, confirm tak pregnant. Hahahaha. Takde rezeki lagi Amani nak ade adik ok. Tapi, masa potong kek, muka maintain je macam kan tak pening. Hahahaha. 


 Comel nye lah hubby pakai bib Amani


 Amani, tak masam ke awak makan lemon tu. Masa Amani makan lemon ni, aku yg terasa masamnya. Amani rileks je hisap lemon tu.


 Ni lah kek birthday kitorang. Sempoi je kan. Ambik dessert yg ade kat dessert table, susun ikut kreativiti. Pastu, letak lilin ikut berape orang punya birthday. Hahahahaha.



Ni model kek of the year namanya. Pening2 pun gambar ngan kek tetap ade kan.


 August Baby (Syara & Amani), September Baby (Tcha & Paksu Amani) and October baby (Mummy, Pak Long & Azra). Azfar ngan Myra saje menyibuk kat situ. Hehehehe. 



Group Photo


 

2 comments:

ayahmamilisa said...

happy belated birthday nina! bestnye celeb reramai cenggini :) daku kejauhan nak jumpa family..sobs :'(

eyzzah said...

Mamilisa, berjauhan pun family ko selalu gak dtg sini kan.