Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Tuesday, October 08, 2013

Lunch treat on friday

Lamanya lah Mummy Amani tak update blog ni. Banyak sangat keje kat ofis ni tu yg tak mengizinkan Mummy nak update blog ni. Last week ade exam bebudak Asasi. Tu yg mummy memang takde masa langsung nak update. Sempat update pun Wordless Wednesday je.

Let start with kejadian hari Jumaat lepas. Ateh ngan Tcha Amani dtg Shah Alam just want to have lunch with Mummy Amani. Tapi, Mummy yg kena belanje diorang. Bukannya diorang yg kena belanje mummy ke sebab kan esok nya birthday mummy. Takpe lah, sekali sekala belanje diorang kan, ape salah nye. 

They all dtg ambik mummy and off we go to Shah Alam Mall. Tcha Amani teringin nak makan Papa John's Pizza.


Lepas makan Papa John's, Mummy belanje they all makan Baskin Robbins. Mummy yg teringin sebenarnya nak makan ais krim. 


Mummy kalau makan Baskin Robbins memang takde specific ais krim yg mummy suka. Tapi, bile mummy rasa Jamoca Almond Fudge ni, terus mummy jatuh cinta pandang pertama gitu. This will be my favourite lah kalau nak makan ais krim kat Baskin Robbins lepas ni. Sedap giler rasa sebab Mummy kan suka kacang2 ni kan. Kalau tak suka kacang, takde lah mummy jual Crazie Nutz tu kan. Hahahaha.




 

No comments: