Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Thursday, February 13, 2014

Rumah Idaman

Alhamdulillah, setelah sekian lama menanti akhirnya kitorang decide untuk buat jugak rumah idaman kitorang. Kontraktor start buat masa 20 Januari  hari tu. Buat pun tak jauh daripada rumah mak abah. Belakang rumah mak abah je. Buat pun rumah kecik je sebab modal pun kecik kan. Tak pe lah, semua tu tak penting. Yang pentingnya, kitorang berdua ade rumah sendiri. Rumah besar2 pun tak larat weh aku nak mengemas nye. Rumah yg kitorang buat ni standard lah 3 bilik. Tak sabar nak tunggu rumah kitorang siap. Kontraktor kate dalam masa sebulan lagi siap lah. 








 

2 comments:

ayahmamilisa said...

tahniah nina dah start nak masuk umah baru :) kejapnye siap sebulan je..bagus contractor ko..mesti cekap buat keje kan..tak sabar ni nak gi umah baru ko nanti ;)

eyzzah said...

Thanks Dee. Insyaallah nanti aku buat house warming aku jemput ko ok. Tapi, tatau bile lah. Kot2 lah sekali kan dengan open house raya ke nanti. Hahahaha.

Dalam perjanjian, memang stated 3 bulan die akan siapkan rumah aku. Tapi, kalau cepat lagi bagus kan. Ape tak cepat nye weh, sabtu ngan ahad pun keje jugak.