Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Monday, February 17, 2014

Swimming

Semalam, we all semua pegi swimming kat Perangsang Golf Club. Perangsang Golf Club ni terletak kat Templer Park. Atok Amani jadi member kat situ. Mummy Amani seronok lah nak bawak Amani swimming sebab mummy dah siap beli swimming suit untuk Amani kan. Masa memula swimming tu bawak lah Amani kat tempat budak2. Letak die kat dalam pelampung, die boleh menangis2 tak nak duduk atas pelampung tu. Die nak berdiri pastu berjalan2 kat air tu. Mummy ni dok risau die tertelan air klorin tu.

Then, lepas setengah jam swimming kat tempat budak2, Amani naik atas. Bagi die makan roti ape semua dulu. Then, mummy die ni sambung swimming kat kolam dewasa. Bawak lah Amani sekali. Sekali lagi letak die kat atas pelampung, pun same melalak2 tak nak duduk atas pelampung. Terpaksa lah mummy bawak Amani tak pakai pelampung. Kena beli pelampung lengan lah untuk Amani nanti.




Sementara aku bawak anak ngan anak buah mandi kat swimming pool, husband aku, abah ngan adik aku pegi main bowling. 



 Tu lah aktiviti weekend aku ngan family.

 

No comments: