Wedding Ticker

Daisypath Anniversary tickers

Birthday ticker

Lilypie Third Birthday tickers

Breastfeeding Journey

Lilypie Breastfeeding tickers

Birthday Ticker

Lilypie First Birthday tickers

Wednesday, December 03, 2014

Cafe Hopping

Skrg ni mummy ngan adik mummy, Aisyah suka sangat pegi makan kat cafe2 yang banyak tumbuh bak cendawan tumbuh selepas hujan.  Pantang tengok IG je tgk makanan sedap2 mesti nak pegi try. So far, ade lah dua ke 3 cafe yang mummy pernah try. 

 The Sumbs Cafe
 Fiq's Gastronomy

 Amani kat Luar Fiq's Gastronomy

 Grease Cafe

Grease Cafe

 Tapi, mummy takde lah pegi every week cafe2 ni semua. Sebulan mesti pegi satu cafe. Langkah berjimat cermat. Bukan murah2 makanan kat cafe2 ni semua. Yang murah pun kat The Sumbs je lah. Yang lain2 mahal. Tapi, berbaloi lah pegi sebab sedap. 


No comments: